Algemene voorwaarden:

(06-02-2021)

 

Algemeen

1  Op alle leveringen, bestellingen en aanbiedingen van Fab-Lious zijn deze volgende voorwaarden van toepassing.

1.1 Op alle bestellingen, overeenkomsten, verplichtingen en rechten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zullen zijn, er is enkel Nederlands recht van toepassing.

 

Aanbod

2. De producten die Fab-Lious in de webshop verkrijgbaar zijn, zijn vrijblijvend. Fab-Lious is gerechtigd de producten te kunnen aanpassen en wijzigen waar nodig.

2.1 Fab-Lious kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten. Dit is meestal het geval doordat op een foto de kleuren anders kunnen overkomen.

 

Prijzen

3. De prijzen die Fab-Lious heeft zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Verzendkosten binnen Nederland

4. Verzendkosten zijn standaard €5,95 voor Nederland. Ik België is dit €8

4.1 In de verzendkosten zijn de verpakkings- en administratiekosten verwerkt. Zodra je je producten in het winkelmandje hebt staan, kun je zien wat de verzendkosten zijn.

4.2 Bestellingen vanaf €75 euro worden gratis verzonden in Nederland.  Bestellingen van het buitenland worden gratis verzonden vanaf €100 euro.

 

Betaling

5. Na een bestelling en betaling ontvang je de factuur per mail met daarin een overzicht van je bestelde producten en totale kosten, inclusief de verzendkosten.

5.1 Bij Fab-Lious kun je betalen met Ideal, bankcontant en klarna achteraf betalen.

 

Levering en Uitvoering

6. Fab-Lious probeert jouw bestelling zo snel mogelijk binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van jou bestelling en betaling te verzenden. Mocht dit niet binnen 3 werkdagen lukken zal dit boven aan de website staan of je krijgt er een mail over. 

6.2 Fab-Lious is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door DHL

 

Retourneren

7. Als je je bestelling of product wilt retourneren dan kun je dit melden bij Fab-Lious binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur Fab-Lious dan een mail: info@fab-lious.nl. Vermeld dan je NAW-Gegevens, Ordernummer, Naam van het product en je bankrekening waar je het geld op teruggestort wilt hebben. Let op: haarklemmen en oorbellen mogen niet geretourneerd worden i.v.m hygiëne.

7.1 Als je dit hebt gemeld, dien je het product binnen 14 dagen te retourneren aan Fab-Lious. Je dient dan te bewijzen dat het product is teruggestuurd.

7.2 Het product dient in originele staat te worden geretourneerd aan Fab-Lious en mag niet beschadigd zijn.

7.3 Wanneer een product is beschadigd dient Fab-Lious het geretourneerde product te weigeren.

7.4 Als je het product retourneert kan het worden teruggestuurd naar het retouradres van Fab-Lious dat in de mail wordt beschreven zodra jij Fab-lious hebt gemaild hierover.

7.5 Een retourzending dient op dezelfde manier te worden verstuurd als dat de bestelling door Fab-Lious aan jou is verstuurd. 

7.6 De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening en risico. De verzender is verantwoordelijk voor een goede retourzending.

7.7 Wanneer je bestelling beschadigd binnenkomt is Fab-Lious genoodzaakt kosten hiervoor 7,50 in rekening te brengen. 

7.8 Zodra Fab-Lious  het geretourneerde product heeft ontvangen, betaalt Fab-Lious het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

 

Klachten

8 Heb je een klacht of een vraag voor Fab-Lious? Stuur Fab-Lious dan een bericht via de mail: info@fab-lious.nl of via Instagram: @Fab_Liouss. Geef de klacht binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling door aan Fab-Lious. Ik probeer daar zo snel mogelijk op te antwoorden, uiterlijk binnen 14 dagen om te beantwoorden.